MEIDÄN URHEILIJAT

Haluamme olla tukemassa tulevaisuuden urheilua ja nuoria urheilijoita sekä tarjota heille mahdollisuuden treenata meillä. Urheilijat kaudelle 2021 ovat Salla Moisio ja Valtteri Vieras.

Image

SALLA

Meidän Boksi Markus
Lue esittely
Moikka!
Mun nimi on Salla ja olen Meidänurheilija kaudelle 21-22.   
Olen 18-vuotias liikunta-alalle kaksoistutkintoa suorittava opiskelija. Treenaan crossfittia  ja tavoitteena olisikin päästä kisaamaan lajissa. 

Boksilla aloin käymään aika lailla heti, kun se tänne Sastamalaan aukesi. Parasta Meidänboksilla on iloiset kanssatreenaajat, hienot tilat ja huippu meininki! 
 
Toivottavasti nähdään boksilla!

VALTTERI

Meidän Boksi Pirre
Lue esittely
Morjens!
Mun nimi on Valtteri Vieras ja olen Meidänurheilija 2021-2022. Oon 26-vuotias multisporttaaja Vammalasta. Ja treenaan tällä hetkellä tavoitteellisesti kohti ensimmäisiä crossfit kisoja. Palloilulajit on tällä hetkellä tauolla, mutta yritän treenaamisen ohella mahdollisimman monipuolisesti harrastaa paljon muutakin. 
 
Boksilla parasta on monipuolinen treeni, ei varmasti tule tylsää, koska aina voi parantaa ja aina oppii uutta. Nyt syksyllä 2021 tulee vuosi täyteen Boksilla käymistä ja voi sanoa, että eteenpäin on menty huimasti. 
 
Ota Instagramissa seurantaan @urheiluvallu niin pääset mukaan treeneihin ja näät Meidänboksin mahtavat puitteet!
© 2022 #MeidänBoksi. All Rights Reserved. Sivusto: Sastamalan Mediapaja