MEIDÄN URHEILIJAT

Haluamme olla tukemassa tulevaisuuden urheilua ja nuoria urheilijoita sekä tarjota heille mahdollisuuden treenata meillä. Urheilija kaudelle 2023 Anni Teronen

Anni

Meidän Boksi Markus
Lue esittely
Moikka, Mun nimi on Anni Teronen ja olen boksin MeidänUrheilija 2023-24. Olen 16-vuotias sastamalalainen lukiolainen ja kilpailen maasto- ja maantiepyöräilyssä.

Maastossa xc-pyöräily on ollut aina päälajini ja olen siinä edeltäviltä kausilta voittanut useamman ism-mitalin. Tänä kautena kilpailin ensimmäistä kertaa maantie ism-kilpailuissa, joista mukaan lähti hopea ja pronssi. 2023-kauden kohokohta oli ehdottomasti Slovenian Euroopan nuorten olympiafestivaalit, jossa edustin Suomea xco-kilpailussa.

Olen harrastanut lähes koko lapsuuteni hiihtoa ja yleisurheilua, mutta maastopyöräilyn tullessa kuvioihin jäi niihin kiinnostus vähemmälle.
Pyöräilyssä pidän uusien asioiden oppimisesta sekä kisoissa ja treeneissä onnistumisesta. Myös ystävät ovat iso osa lajia ja olenkin saanut niitä lajin kautta paljon ympäri Suomea.

Ensi kauden tavoitteena on päästä kilpailemaan ulkomailla ja kehittyä urheiljana. Myös maantiekilpailuja haluaisin tulevaisuudessa ajaa entistä enemmän.

Mun treenejä ja kisoja pääset seuraamaan mun instagramista
@anni_aava !