NÄIN VARAAT PAIKKASI MEIDÄNBOKSIN TREENEIHIN

Meidänboksin jäsenet (Meidäntreenaaja ja MeidänJäsen) ja kymppikorttilaiset (MeidänKymppi) voivat osallistua viiteen ohjattuun treeniin viikossa. Treeneihin osallistutaan varaamalla paikka ajanvarauskalenterista (Avoinna24 palvelu), joka löytyy sivun alalaidasta.   

Yksittäiset treenaajat voivat ostaa kertamaksun verkkokaupasta tai suoraan boksilta. Treeneihin pitää aina varata paikka ajanvarauskalenterista, johon rekisteröidytään Avoinna24 palvelussa.

Minimiryhmäkoko on 4 henkilöä. Tunti peruuntuu automaattisesti 2h ennen tunnin alkua, mikäli minimiryhmäkoko ei täyty. Mikäli haluamasi tunti on jo ehtinyt täyttymään, voit laittaa itsesi myös jonopaikalle. Jos pääset jonopaikalta mukaan, sinulle tulee siitä viesti. Voit itse perua varauksesi 2h ennen treenin alkua. Tämän jälkeen varaus on sitova. 

Omatoimiseen harjoitteluun boksilla on täysin oma, sille varattu alue Omaboksi. Sieltä löytyvät välineet toiminnalliseen harjoitteluun sekä painonnostoon. Omaboksi on auki vuoden jokaisena päivänä kello 5-23. 

MITÄ MEIDÄNTREENIT TARKOITTAVAT?

Ohjatut Meidäntreenit, jotka ovat varattavissa varauskalenterin kautta, sisältävät salin oman ohjelmoinnin. Ohjelmointi on tehty niin, että harjoittelu on nousujohteista ja kehittävää. Treenit vaihtuvat siis päivittäin, mutta saman päivän kohdalla treeni toistuu, joten voit valita itsellesi sopivan ajankohdan. Treenit koostuvat voimaharjoittelusta, kehonpainoharjoittelusta sekä voimisteluliikkeistä. Treeneissä kehitetään kaikkia edellä mainittua osa-alueita!

VARAUSOHJEET

1. Klikkaa kirjaudu tai rekisteröidy avoinna24.fi palveluun
2. Liity Meidänboksin treenaajaksi. Etusivulta löydät tietoa Meidänboksin jäsenyyksistä ja ohjeet kuinka voit liittyä.
3. Valitse treeni, seuraa ohjeita ja varaa paikkasi treeneihin
(muista perua osallistumisesi, jos et pääse treeneihin)